Μια ζωή (Πάγ)καλος με όλους | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μια ζωή (Πάγ)καλος με όλους

13:54 | 11/9/13
Συνέχεια στις επιθέσεις εναντίον του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που τον ανέδειξε, τον είχε υπουργό και βουλευτή επί σειράν ετών, που τον κάλυπτε πολιτικά οσάκις έφερνε σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και ενίοτε την ίδια τη χώρα, δίνει ο Θ. Πάγκαλος...

Ευρισκόμενος εκτός πολιτικής (κάτι που προφανώς τον ενοχλεί, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του...), διεκδίκησε με νέα συνέντευξή του (ρ/σ Βήμα) χώρο στην επικαιρότητα.


Διαγράψτε με!

Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε αποτυχημένη -διαχρονικά- την ηγεσία του κόμματος (εξαίρεσε αυτήν τη φορά μόνο τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ) και ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ τη διαγραφή του «για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι», όπως είπε.

Οι παρεμβάσεις του εξαντλήθηκαν στα ειρωνικά σχόλιά του για τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα, για τον οποίον είπε ότι δεν γνωρίζει ούτε το όνομά του, αλλά και στην πρόταση για κοινή κάθοδο της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Η Χαριλάου Τρικούπη θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει μόνο στο τελευταίο.

«Λέτε να στενοχωρηθεί πολύ ο Θόδωρος που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές; Η νέα έμπνευση του Θόδωρου είναι μετά το ταξίδι στην Κίνα!», έγραψε στο Twitter ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Για τα υπόλοιπα, επίσημα σχόλια δεν υπήρξαν. Ο Ευ. Βενιζέλος έχει πάψει προ πολλού να ασχολείται με τις «εκρήξεις» του Θ. Πάγκαλου.

Πηγή: e-go.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών