Οι επενδύσεις του ΟΤΕ στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά -Τσαμάζ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οι επενδύσεις του ΟΤΕ στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά -Τσαμάζ

20:02 | 25/9/13
Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επενδύσεις που πραγματοποιεί ο όμιλος αλλά και για τις εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα...

Ο κ. Τσαμάζ ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά για τις επενδύσεις σε δίκτυα και τεχνολογίες στις οποίες έχει προχωρήσει ο όμιλος στη χώρα μας τα τελευταία πέντε έτη, και οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον ΟΤΕ έναν από τους σημαντικότερους εγχώριους επενδυτές.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο όμιλος αναμένεται να προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 1, 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, πρωτίστως σε δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, την επόμενη τετραετία.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι επενδύσεις για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων συμβάλουν σημαντικά στην τόνωση της οικονομίας, με κάθε αύξηση 10 ποσοστιαίων μονάδων της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας να οδηγεί σε αύξηση 1,2% του ΑΕΠ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών