Παπαδημούλης: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για τον τόπο - Κεγαλογιάννης: Σε περιπέτεια η χώρα με τον Τσίπρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παπαδημούλης: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για τον τόπο - Κεγαλογιάννης: Σε περιπέτεια η χώρα με τον Τσίπρα

13:38 | 8/9/13
«Αν μας πιέσουν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέροντα» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι αν και δεν αποτελεί επιθυμία του να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια όπως η στάση πληρωμών, αν εξωθηθεί σε αυτήν, δεν πρόκειται να διστάσει...

«Αν σπάσει ο κρίκος της Ελλάδας θα υπάρξει κρίση και δεν τους συμφέρει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τους δανειστές.

«Επιβάλλεται έξοδος από το μνημόνιο και κούρεμα του χρέους. Μπορεί να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση Σαμαρά – Στουρναρα;» διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι το Σάββατο «προσπάθησε να ανασυγκροτήσει το θρυμματισμένο και τελευτήσαν ‘σαξες στόρι’ χρησιμοποιώντας μπόλικα προπαγανδιστικά ψευδή οτι φεύγουμε από το μνημόνιο την ωρα που ο Σόιμπλε, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ λενε για νέο μνημόνιο, νέα λιτότητα. Δεν πατάνε στην πραγματικότητα αυτά που λεει».

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός ήταν υβριστικός, και ότι ήταν ιστορικό έγκλημα η ταύτιση της Αριστεράς με την ΧΑ.

«Το μονομερές κούρεμα Τσιπρα οδηγεί την Ελλάδα σε εθνική και κοινωνική περιπέτεια» προειδοποίησε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο Τσίπρας με μονομερείς ενέργειες, και όχι μόνο αυτός, όλος ο λαός. Θα σε πετάξουν έξω από το ευρώ, δεν θα έχεις φάρμακα, καύσιμα. Έχει μετακομίσει το παλιό ΠΑΣΟΚ και η νοοτροπία του στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης. «Τα μνημόνια τελειώνουν» πρόσθεσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι με τη στάση του, ο ΣΥΡΙΖΑ σκοτώνει τις μεταρρυθμίσεις.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών