''Πάρτι'' κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της ΧΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

''Πάρτι'' κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της ΧΑ

03:41 | 30/9/13
Συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς του οι τουρκικές εφημερίδες για την σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ:

«Ηγέτης πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα  υποχρεώθηκε να σηκωθεί απο κρεβάτι του και συνελήφθη» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος «κατηγορείται πως οδηγούσε τη χώρα σε χαώδη κατάσταση γι’αυτό και τον συνέλαβαν στο κρεβάτι του.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή είχε επιτεθεί και σε τουρκικούς στόχους στην Ελλάδα «καθώς είχαν πετάξει κομμένο κεφάλι χοίρου σε τουρκικό νεκροταφείο πεσόντων στον Πειραιά» (σ.σ.: Είναι τόσο άσχετοι που μπερδεύουν το οικόπεδο για το τέμενος στο Βοτανικό που κάποιοι είχαν ρίξει γορουνοκεφαλή με "νεκροταφείο Τούρκων πεσόντων"! Πότε; το 1821;).

«"Eπιχείρηση αυγής" στη φασιστική Χρυσή Αυγή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sabah που αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής.

Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως «οι συλλήψεις ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία ενός τραγουδιστή με αριστερές ιδεολογίες από τα μέλη της Χρυσής Αυγής”. H Sabah αναφέρεται και στη ραγδαία αύξηση των ποσοστών που είχε παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή και τονίζει πως αυτή η άνοδος έχει άμεση σχέση με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα επιχείρηση αυγής εναντίον των Ναζιστών» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον της νέο-ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όπου ο ελληνικός λαός είχε ξεσηκωθεί εναντίον της. Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 35 μέλη του κόμματος ανάμεσα τους και βουλευτές οι οποίοι κρατούνται». Η ίδια εφημερίδα υπενθυμίζει πως οι συλλήψεις των βουλευτών πραγματοποιήθηκε χωρίς την άρση της ασυλίας τους.

Πηγή: defencenet.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών