Πιπιλή: «Εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι πολιτικό κόμμα η Χρυσή Αυγή» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πιπιλή: «Εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι πολιτικό κόμμα η Χρυσή Αυγή»

18:01 | 18/9/13
«H χρυσαυγίτικη λογική "άμα λάχει σκοτώνουμε, γιατί είμαστε Ελληναράδες γνήσιοι", θα αντιμετωπιστεί άμεσα με την απάντηση της ευνομούμενης Πολιτείας, που είναι μία και μόνη: 

Επειδή πρόκειται σαφώς για εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα θα υποστεί τις συνέπειες, βαριές ποινές και φυλακή» τονίζει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Σε ερώτηση αν τίθεται ζήτημα να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή η κ. Πιπιλή σημειώνει, ότι «αυτό είναι ένα θέμα, που θέλει ψύχραιμη συζήτηση και διάλογο και δεν είναι της παρούσης, επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από εκλεκτούς επιστήμονες».

Η κ. Πιπιλή απευθύνθηκε και «σε όλους αυτούς που από την απελπισία, την ανεργία, από όλα τα δεινά που έχει υποστεί η Ελληνική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης» καλώντας να σκεφτούν, ότι «αν θέλεις να τιμωρήσεις μια κυβέρνηση ή κάποια κόμματα, υπάρχουν στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα πολιτικά κόμματα, τα οποία μπορούν και να τα ψηφίσουν. Εκτός και αν δεν έχουν καταλάβει οι ψηφοφόροι, που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις, ότι είναι με τη Χρυσή Αυγή -έτσι εύκολα και επιπόλαια από τσαντίλα και μόνο- ,ότι τα πρώτα θύματά του Χίτλερ ήταν τα ξανθωπά παιδάκια και οι νεαροί της λεγόμενης Άριας φυλής, που ευαγγελίζονταν.

Γιατί αυτοί σφαγιάστηκαν στα μέτωπα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και οι δικές τους μανούλες, οι φασίστριες και ναζίστριες, γίνανε χαροκαμένες. Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι Έλληνες, που πιστεύουν ότι οι Χρυσαυγίτες απλώς θα σπάσουν τους πολιτικούς στο ξύλο, δεν έχουν καταλάβει ότι θα σφαχτούμε όλοι μαζί».

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά αν πρόκειται για σοβαρούς δημοσιογράφους, που δεν πρόκειται, αν δεν είναι δηλαδή λαϊκιστές και νυχτόβιοι, πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα: Η συνεργασία ΝΔ και Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι το δικό τους δημοσιογραφικό όραμα, αλλά η ΝΔ έχει βουλευτές, έχει ψηφοφόρους, που δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να υιοθετήσουν τέτοιου είδους σενάρια».

Πηγή: alphatv.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών