Στο μισό κόβεται η διατροφή που πληρώνει ο Μπερλουσκόνι, μόλις 1,4 εκ. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στο μισό κόβεται η διατροφή που πληρώνει ο Μπερλουσκόνι, μόλις 1,4 εκ.

23:18 | 22/10/13
Στο μισό «κόβεται» η διατροφή που καταβάλλει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στη δεύτερη τέως σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, έπειτα από σχετική απόφαση δικαστηρίου του Μιλάνο, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης...

Πλέον, η μηνιαία διατροφή που θα πληρώνει ο Καβαλιέρε στη Λάριο και τα τρία τους παιδιά θα ανέρχεται «μόλις» στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ, από 3 εκατομμύρια ευρώ που κατέβαλε ανά μήνα μέχρι σήμερα.

Ο κ. Μπερλουσκόνι είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για το αρχικό ύψος της διατροφής, κάνοντας λόγο για μία «ανύπαρκτη» απόφαση από «φεμινιστές και κομμουνιστές» δικαστές.

Ο Καβαλιέρε, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ιταλία και η κ. Λάριο παντρεύτηκαν το 1990 και παρέμειναν μαζί για 22 περίπου χρόνια. Η Λάριο, πρώην ηθοποιός, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2009, κατηγορώντας τον τότε σύζυγό της πως είχε σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Ο 77χρονος Μπερλουσκόνι, που απέκτησε τρία παιδιά με την κ. Λάριο και έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, είναι αρραβωνιασμένος με την 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών