Τσίπρας: Ο κ. Σαμαράς καλύπτει το «υποβρύχιο άγχος» του κ. Βενιζέλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας: Ο κ. Σαμαράς καλύπτει το «υποβρύχιο άγχος» του κ. Βενιζέλου

19:37 | 24/10/13
Η χώρα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση υποστήριξε ο Αλέξης Τσιπρας, στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι γνωστό σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά μιλούν για success story και για ιστορία επιτυχίας»....

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα ναυπηγεία.

Ο κ. Σαμαράς καλύπτει, όπως είπε χαρακτηριστικά «το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου και καλό θα είναι να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και να τον βάλει επικεφαλής όπως είχε βάλει και την κύρια Μπακογιαννη για να τον προστατέψει απο το άγχος».

Τόνισε ακόμη ότι «η ιστορία με το πλεόνασμα δεν είναι ανέκδοτο αλλά τραγωδία», η οποία, όπως είπε, «θα καταγραφεί στην ιστορία στα ίδια κατάστιχα με το ‘λεφτά υπάρχουν’».

Εν τω μεταξύ, στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία.

Ο βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Δρίτσας είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 οτι στόχος της πρότασης δεν είναι να αποδώσουμε ποινικές ευθύνες, άλλα να διερευνηθούν οι αιτίες που οδήγησαν τα ναυπηγεία σε αδιέξοδο και μαρασμό και ευνοήθηκαν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών