Τις ελπίδες στον Τατούλη έχουν εναποθέσει χιλιάδες κάτοικοι του Σχίνου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τις ελπίδες στον Τατούλη έχουν εναποθέσει χιλιάδες κάτοικοι του Σχίνου

20:39 | 23/12/13
Τις ελπίδες τους στον Πέτρο Τατούλη έχουν στρέψει χιλιάδες κάτοικοι του χωριού Σχίνος της Κορινθίας,προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες για να αποκατασταθεί ο δρόμος που συνδέει τον Σχίνο με το Αλεποχώρι και απο εκεί με την Αθήνα...

Ο δρόμος είναι κυριολεκτικά στον αέρα, διότι η θάλασσα έχει ήδη καταστρέψει τον μισό. Οι οδηγοί περνούν απο δύο σημεία με την ψυχή στο στόμα και με προσευχές. Οι δύο τεράστιοι βράχοι που βρίσκονται στα σημεία αυτά απειλούν ανθρώπινες ζωές.

Χθές με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Βαφειάδη,συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος στα επικίνδυνα σημεία. Ηταν μία συγκέντρωση εξαιρετικά κόσμια που μοναδικό στόχο είχε να αναδείξει το πρόβλημα και μόνο.

Να σημειώσουμε ότι απο τον δρόμο αυτό στις γιορτές περνούν περισσότερα απο 10.000 αυτοκίνητα και τα περισσότερα μεταφέρουν παιδιά.

Είναι θαύμα που ακόμα δεν έχει σημειωθεί θανατηφόρο ατύχημα στον δρόμο αυτό.

Η περιφέρεια γνωρίζει το πρόβλημα και εδώ κα καιρό εναγωνίως  ψάχνει λεφτά για να παρέμβει στον δρόμο. Το πρόβλημα λένε οι τεχνικοί είναι πολύπλοκο και εξαιρετικά δύσκολο αφού έχουν να παλέψουν ταυτόχρονα με έναν κάθετο βράχο και την οργή του Κορινθιακού.

Πολλές φορές οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν επισκεφθεί τα επικίνδυνα σημεία μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε.

Ο δρόμος αυτός έχει απασχολήσει και τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Είναι ανακρίβιες όμως ότι έχουν πάει χρήματα σε μελέτες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ εδώ και 20 χρόνια απο τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις




Πηγή: diogenis-press.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών