Αδ. Γεωργιάδης: Βρέθηκε ισοδύναμο, πάμε παρακάτω | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αδ. Γεωργιάδης: Βρέθηκε ισοδύναμο, πάμε παρακάτω

12:55 | 8/1/14
Στην απόσυρση του μέτρου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον realfm...

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε εξ αρχής η κυβέρνηση να βρει ένα ισοδύναμο μέτρο και να μην φέρει τη ρύθμιση για το 25ευρω στα νοσοκομεία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:


«Σίγουρα θα μπορούσε. Και δεν έχω λόγο να το κρύψω. Αναλαμβάνω και εγώ το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί γι’ αυτό. Καμία αντίρρηση.

Αφού είδα με μεγάλη προσοχή το μέτρο και μίλησα και με την τρόικα και βρήκα ισοδύναμα με την τρόικα, τα ισοδύναμα, στα οποία είχαμε καταλήξει και αφορούσαν μέτρα εντός του υπουργείου Υγείας τα θεωρούσα πολύ σκληρότερα, από το ίδιο το 25ευρω. Το 25ευρω επί της αρχής, όχι το ποσό, αλλά η έννοια μιας συμμετοχής στη νοσηλεία, είναι μέτρο που υπάρχει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και είναι εξυγιαντικό».

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «η κυβέρνηση μας είναι μια συμμαχική κυβέρνηση. Απολύτως το σέβομαι αυτό. Εγώ είχα πει από την αρχή αν βρεθεί ισοδύναμο, δεν πρόκειται να επιμείνω στο μέτρο. Βρέθηκε ισοδύναμο. Πάμε παρακάτω...».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:




Διαβάστε επίσης:
«Καπνός» έγινε το 25ευρω στα νοσοκομεία

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών