«Δεν είναι στην ατζέντα Σαμαρά ένας τέτοιος στόχος» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Δεν είναι στην ατζέντα Σαμαρά ένας τέτοιος στόχος»

13:12 | 8/1/14
Με αφορμή τις δηλώσεις Σβόμποντα εν όψει της τελετής ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον realfm είπε:

«Διαβάζω σημερινή δήλωση του Σοσιαλδημοκράτη Σβόμποντα που λέει ότι: “Η κατάργηση της τρόικας θα ήταν νίκη για την ελληνική προεδρία”. Δυστυχώς όμως δεν είναι στην ατζέντα Σαμαρά ένας τέτοιος στόχος».

Και πρόσθεσε: «Αντίθετα, ο κ. Σαμαράς παραμένει εθελοντικά αλυσοδεμένος στο άρμα της κ. Μέρκελ, η οποία είναι ο στυλοβάτης της τρόικα. Θα ήταν ευκαιρία μία ελληνική προεδρία, μέσα σε αυτούς τους μήνες να θέσει την ανάγκη κατάργησης αυτής της βάρβαρης, μονόπλευρης λιτότητας και αντικατάστασής της σε όλη την Ευρώπη, με ένα αναπτυξιακό μείγμα πολιτικής, να θέσει τα ελλείμματα και τα κατασκευαστικά προβλήματα της Ευρωζώνης που παράγουν πλεονάσματα για το βορρά και ελλείμματα για το νότο, να θέσει το στόχο μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για την αντιμετώπιση του χρέους που δεν είναι μόνο θέμα ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό. Αντί για αυτό η κυβέρνηση οργανώνει φιέστες, αντί για σκληρή δουλειά και προσπαθεί να αξιοποιήσει την προεδρία για επικοινωνιακούς, εσωτερικούς, κομματικούς λόγους. Και νομίζω αυτό είναι λάθος». 


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm ο Δ. Παπαδημούλης:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών