«Μεγάλη οργή και στεναχώρια γι αυτά που συμβαίνουν» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Μεγάλη οργή και στεναχώρια γι αυτά που συμβαίνουν»

15:10 | 23/1/14
Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της τρομοκρατίας...

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια. Υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη οργή και μία πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για αυτά τα οποία συμβαίνουν. Δυστυχώς το ελληνικό κράτος έχει μία αντίληψη εξαιρετικά χαλαρή απέναντι στην τρομοκρατία. Νομίζουν δηλαδή ότι με τη σύλληψη ενός τρομοκράτη τελείωσε το θέμα. Είχα σχεδόν καταντήσει γραφική, επισημαίνοντας σε διάφορους τόνους, ότι δεν έχει κλείσει το θέμα με μια απλή σύλληψη κάποιου δολοφόνου», είπε η κ. Μπακογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Λέω για ορισμένους που θεωρούν ότι ένας κλέφτης πορτοφολιού έχει την ίδια μεταχείριση με έναν στυγερό δολοφόνο ο οποίος δολοφόνησε πισώπλατα ή έβαλε βόμβες για να τιναχτούν στον αέρα αθώοι άνθρωποι. Οτι πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά τον ίδιο τρόπο. Τα λέω όλα αυτά διότι όταν περνάμε περιόδους ηρεμίας, ξεχνάμε το πρόβλημα. Και από κει και πέρα γίνονται αυτά τα διάφορα κωμικοτραγικά περί του Ξηρού και μία ολόκληρη κοινωνία, η οποία έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αγράμματος, είναι βαψομαλιάς, είναι δολοφόνος, περίπου ή, συζητάμε αν έχει την Α ή τη Β πολιτική άποψη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...»


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Μπακογιάννη:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών