Νταβρής: Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Νταβρής: Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες

13:29 | 14/1/14
Στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Αχαΐας...

«Οπως αντιλαμβάνεστε σε κάθε τέτοιο γεγονός υπάρχουν οι πραγματικές αιτίες και οι προφάσεις. Οι πραγματικές αιτίες έχουν να κάνουν με το ότι εγώ εδώ και καιρό αντιτίθεμαι στην ένταξη αυτών που εγώ ονομάζω “τραβεστί αντιμνημονιακούς”, όπως είναι ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος βοήθησε να έρθει ο Ράιχενμπαχ. Μας τον έβαλε στο σπίτι, μας έκοψε το χέρι και το πόδι και τώρα μας χτυπάει το κουδούνι», υποστήριξε ο κ. Νταβρής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Και πρόσθεσε: «Εγώ αυτή την πρόταση την οποία την είχε κάνει ο κ. Ζώης όταν ακόμη ήταν στους ΑΝ.ΕΛ., την αντέκρουσα, όχι γιατί βγάλανε το μύθο ότι κινδυνεύει η έδρα στην Αχαΐα, αλλά για λόγους ιδεολογικούς. Και μια σταγόνα μνημονιακής βρομιάς να πέσει, χάσαμε το έρεισμα» .Σημείωσε δε: «Εγώ αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες φαίνεται ότι πειράζουν και όλο αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα εκτιμώ ότι δεν φαίνεται να θέλει φωνές που μιλάνε ελεύθερα».


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών