Πλήρης στήριξη σε Σαμαρά από Μπαρόζο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πλήρης στήριξη σε Σαμαρά από Μπαρόζο

16:20 | 7/1/14
Πλήρη στήριξη στη χώρα μας και την κυβέρνηση Σαμαρά θα προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε κοινή σύσκεψη με το υπουργικό συμβούλιο το μεσημέρι αύριο στο Ζάππειο, σηματοδοτώντας την ελληνική Προεδρία της ΕΕ...

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει», πρόκειται να τονίσει ο Ζοζέ Μπαρόζο, ασχέτως αν στην επίσημη απάντησή του στο Ευρωκοινοβούλιο έχει προβλέψει ότι η Ελλάδα ενδέχεται να εισέλθει στις αγορές το 2015, τη στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2014.

Η Κομισιόν, όπως και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Βαν Ρομπέι, θα παράσχουν- σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr- πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση, καθώς απόφασή τους είναι να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, ώστε, μεταξύ άλλων, να διασφαλίσουν και τα δάνεια που έχουν παράσχει στη χώρα μας. Παράλληλα, βεβαίως, θα επιμείνουν πολύ στην πραγματοποίηση των λεγόμενων «μεταρρυθμίσεων» από τη χώρα μας, όπως προκύπτει και από τη συνέντευξη της Μαρίας Δαμανάκη στη Realnews.


Με το αεροπλάνο του Μπαρόζο

Τα μέλη της Επιτροπής φθάνουν αύριο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 12.15 το μεσημέρι, με το αεροσκάφος του Μπαρόζο. Στο αεροδρόμιο θα τους υποδεχθεί ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η Ελληνίδα Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας στη χώρα μας Πάνος Καρβούνης.

Η πλειοψηφία των μελών θα αναχωρήσει το βράδυ αύριο για τις Βρυξέλλες, ενώ στην Αθήνα θα παραμείνουν τρεις Επίτροποι, όπως ο Ανάπτυξης που θα προχωρήσει σε εξαγγελίες με τη Μαρία Δαμανάκη μεθαύριο και ο Γεωργίας που επίσης θα αναφερθεί με τον Αθ. Τσαυτάρη την Παρασκευή σε εξαγγελίες για τη γεωργία.

Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών