«Πόλεμος» δηλώσεων Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Πόλεμος» δηλώσεων Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία

14:14 | 8/1/14
Πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της τρομοκρατίας και ανήμερα της τελετής ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Συγγρού επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή η οποία φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, άρθρο του Αντόνιο Νέγκρι για την Ευρώπη, τις Ευρωεκλογές και την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράλληλα, στην ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να «ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη “συνιστώσα της τρομοκρατίας”», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον realfm  απάντησε στους ίδιους υψηλούς τόνους λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εκεί που εξαντλείται και τελειώνει η σοβαρότητα, αρχίζει ο πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία ανακοίνωση η οποία ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής σοβαρότητας. Αφού βγάζει, αυτή η ανακοίνωση, σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ φιλο-τρομοκράτη, υπερασπιστή της τρομοκρατίας, πηγαίνει στη γειτονική Ιταλία και περίπου εισηγείται να ξαναβάλουν στη φυλακή τον Τόνι Νέγκρι».

Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Το γραφείο Τύπου της Ν.Δ ξεπέρασε τον εαυτό του

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών