Ασημακοπούλου: Επιτυχημένος ο Κουμουτσάκος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ασημακοπούλου: Επιτυχημένος ο Κουμουτσάκος

12:49 | 26/2/14
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής...

«Ηταν ένας πολύ επιτυχημένος Ευρωβουλευτής. Εξάλλου ανακηρύχθηκε από τους άλλους Ευρωβουλευτές ως ο καλύτερος της χρονιάς σε θέματα μεταφορών. Νομίζω λοιπόν ότι η πορεία του έχει κριθεί σε αυτό το επίπεδο. Αυτή τη φορά η ΝΔ ακολουθεί διαφορετική τακτική σε θέματα χρισμάτων και υποψηφίων. Νομίζω ότι ο κ. Κουμουτσάκος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν για μας κριτήρια για να είναι υποψήφιος», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα τον έκαναν εξαιρετικό σε αυτόν τον ρόλο. Και νομίζω ότι και η ευρωπαϊκή του πορεία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Και επίσης έχει ένα σύγχρονο ύφος και ήθος, πολιτικό, το οποίο ευελπιστώ ότι θα ανεβάσει και το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή η κ. Ασημακοπούλου τόνισε: «Εχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχω απέναντι στην εκλογική μου περιφέρεια γιατί πρώτη φορά έβαλα υποψήφια και με τίμησαν οι άνθρωποι. Εχω βεβαίως και παραταξιακή συνείδηση. Από κει και πέρα είναι θέμα του κ. Σαμαρά πως θα καταρτίσει το ευρωψηφοδέλτιο και τι σκοπεύει να κάνει σε αυτή την κατεύθυνση.

Και σημείωσε: «Δεν έχω αρνηθεί να προσφέρω σε διάφορους ρόλους στο παρελθόν, οπότε αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο έχει ο Θεός. Αν προκύψει να πάρω αυτή την απόφαση θα την πάρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών