Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις

11:09 | 15/2/14
Με ιδιαίτερη αγωνία κόμματα και υποψήφιοι αναμένουν τις μετρήσεις που θα δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα...

Η μάχη για τον δήμο της Αθήνας με δύο «γαλάζιους» υποψηφίους δημιουργεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπάρχει ο κίνδυνος η ΝΔ να μην έχει εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο.


Επίσης οι δημοσκοπήσεις αναμένεται να κάνουν τα κόμματα ενδεχομένως να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής Α. Σπηλιωτόπουλος και Ν. Κακλαμάνης κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις.

Το γεγονός της «διάσπασης» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και νυν δήμαρχος Γ. Καμίνης ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελαρίδης κάνει αγώνα δρόμου αναγνωρισημότητας.

Παράλληλα οι υποψήφιοι κάνουν αγώνα δρόμου για την συμπλήρωση των συνδυασμών τους δίνοντας βαρύτητα σε «γνωστά» ονόματα αλλά και επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα της πρωτεύουσας.

Στην ΝΔ τα «αγκάθια» παραμένουν και αυξάνονται εκτός από τον Α. Σπηλιωτόπουλο και τον Ν. Κακλαμάνη υπάρχει η αντιπαράθεση μεταξύ Ιωαννίδη – Τζιτζικώστα, αλλά και Κ. Μπακογιάννη με Θ. Γιαννόπουλου, δεν αποκλείεται όμως να δούμε διπλή «γαλάζια» υποψηφιότητα και για τον δήμο Πειραιά.

Την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα θα ανοίξει την προεκλογική του εκστρατεία με την παρουσίαση των υποψηφίων στους μεγάλους δήμους της χώρας και τις περιφέρειες. Η υποψηφιότητα Βουδούρη παρά τις αντιδράσεις έχει κλείσει και θα διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον Π. Τατούλη που το στηρίζουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αλλά και του Γ. Μανώλη που είναι ο εκλεκτός του Β. Πολύδωρα. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών