18:36 | 28/3/14
Την Κυριακή 30 Μαρτίου στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή...
Τις μαγειρικές τους ικανότητες στη... φασολάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μικροί και μεγάλοι σεφ σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Φίλοι της Σχολής, που αγαπούν το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, θα μαγειρέψουν και θα διαγωνιστούν με βάση την αυθεντικότητα, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα. Στις τρεις καλύτερες φασολάδες θα απονεμηθούν βραβεία έπειτα από απόφαση κριτών.
Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από τη φασολάδα, να απολαύσουν και άλλους σαρακοστιανούς μεζέδες, μαγειρεμένους από την Εθελοντική Ομάδα Κυριών της Σχολής, ενώ θα υπάρχουν και δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ξενάγηση στις εγκαταστάσεις με τρακτέρ.
Τα έσοδα από τον διαγωνισμό φασολάδας θα διατεθούν για το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών και για άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής.
Τις μαγειρικές τους ικανότητες στη... φασολάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μικροί και μεγάλοι σεφ σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Φίλοι της Σχολής, που αγαπούν το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, θα μαγειρέψουν και θα διαγωνιστούν με βάση την αυθεντικότητα, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα. Στις τρεις καλύτερες φασολάδες θα απονεμηθούν βραβεία έπειτα από απόφαση κριτών.
Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από τη φασολάδα, να απολαύσουν και άλλους σαρακοστιανούς μεζέδες, μαγειρεμένους από την Εθελοντική Ομάδα Κυριών της Σχολής, ενώ θα υπάρχουν και δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ξενάγηση στις εγκαταστάσεις με τρακτέρ.
Τα έσοδα από τον διαγωνισμό φασολάδας θα διατεθούν για το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών και για άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής.
Σχετικές ετικέτες:Ελλάδα
Σχετικά άρθρα