Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς δεν εκβιάζεται (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς δεν εκβιάζεται (video)

10:29 | 27/3/14
Τις αντιδράσεις βουλευτών της συγκυβέρνησης με αφορμή τις διατάξεις για το θέμα του γάλακτος και των φαρμάκων εν όψει και της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη βουλή σχολίασε ο υπουργός Υγείας...

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε: «Οσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά ότι ο Σαμαράς δεν εκβιάζεται, ούτε πρόκειται να μείνει πρωθυπουργός εκβιαζόμενος. Αυτό σας το λέω, το πιστεύω όσο ότι η γη είναι σφαιρική. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκβιάσει κάποιος τον Αντώνη Σαμαρά. Αν κάποιος πει δεν ψηφίζω για το γάλα ή δεν ψηφίζω για τα φάρμακα και λέω να τινάξω τη χώρα στον αέρα για αυτά... Μα τώρα σοβαρά μιλάμε. Εχουμε κόψει συντάξεις των ανθρώπων, έχουμε απολύσει κόσμο, έχουμε κάνει όλα αυτά που κάνουμε για να φύγει η χώρα από την κρίση...».

Και πρόσθεσε: «Ο βουλευτής όταν επιλέγει να στηρίξει μία κυβέρνηση για να κάνει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ευθύνης. Και είναι εξαιρετικά σεβαστή η διαφωνία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για ένα νομοσχέδιο που θα κριθεί σε μία επιμέρους διαφωνία, εδώ μιλάμε για ένα κεντρικό σημείο από το οποίο και μετά ξεκινά η συζήτηση της απομείωσης του ελληνικού χρέους, ξεκινά η συζήτηση για να βγούμε από το μνημόνιο, ξεκινά η συζήτηση για να βγούμε στις αγορές. Εμένα αν μου λέτε θα ψηφίσουν όλοι. Αυτό πιστεύω εγώ».


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών