Γεωργιάδης: Χρωστάει και σε μένα το κράτος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γεωργιάδης: Χρωστάει και σε μένα το κράτος

13:00 | 17/3/14
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial, αλλά και στις κινητοποιήσεις των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης οι οποίοι ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών τους.

«Τόσα χρόνια εμείς οι δεξιοί, όταν πηγαίναμε σε μία ομιλία κάπου, όπου μαζευόντουσαν οι αριστεροί για να κάνουν τους γνωστούς τραμπουκισμούς, φεύγαμε ακριβώς για να μην υπάρχουν αυτές οι εικόνες. Εγω έχω άλλη άποψη στη ζωή. Θα τους αντιμετωπίζω ευθέως και με θάρρος. Δεν έχουν δικαίωμα μόνο οι αριστεροί φοιτητές του Λονδίνου να επιλέγουν ποιος θα έρθει έχουν δικαίωμα και οι υπόλοιποι. Χθες με είχε καλέσει ο Σύλλογος των Ελλήνων φοιτητών του Imperial ήταν 150 άτομα που ήθελαν να ακούσουν και ήταν 30-40 που δεν ήθελαν» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην επισήμανση αν κάνει καλό στο κύρος ενός υπουργού να διαπληκτίζεται τη μία με γιατρούς, την άλλη με φαρμακοποιούς και την τρίτη με φοιτητές ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «Πιστεύω ακραδάντως ότι η σοβαροφάνεια στην πολιτική βλάπτει. Σοβαροφανείς πολιτικοί μας έφεραν στο μνημόνιο και στη χρεωκοπία. Πιστεύω αντιθέτως ότι οι πολιτικοί πρέπει να προασπίζονται τις ιδέες τους σε κάθε βήμα που τους είναι διαθέσιμο. Η πολιτική είναι αγώνας δεν είναι να κάθεσαι στον πάγκο, άμα θες να κάτσεις στον πάγκο, κάτσε σπίτι σου».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στο θέμα των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποίηση με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών τους.

«Οι γιατροί δεν είναι απλήρωτοι. Είναι ανακριβές. Είναι απλήρωτοι ως προς τις υπερβάσεις των εφημεριών τους. Οι υπερβάσεις των εφημεριών τους, χρειάζονται έγκριση από το γενικό λογιστήριο του κράτους για να πληρωθούν γιατί είναι εκτός προϋπολογισμού. Αυτά οι γιατροί τα γνωρίζουν»,  είπε ο κ. Γεωργιάδης

Και τόνισε: «Δεν είναι ψεύτης το κράτος. Χρωστάει και σε μένα το κράτος, στην επιχείρηση μου. Δεν είναι απλήρωτοι οι γιατροί από το 2012. Έχουν πληρωθεί τις εφημερίες. Αυτό που λένε οι ίδιοι είναι ότι δεν έχουν πληρωθεί τις υπερβάλλουσες εφημερίες τους», πρόσθεσε.


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών