Κλείνει το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κλείνει το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

09:39 | 6/3/14
Λόγω της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου στην Αθήνα...

Κλείνει στις 13:30 το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται σήμερα για την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ στην Αθήνα, ενώ σε ισχύ τέθηκε από τις 8 το πρωί το μέτρο της απαγόρευσης συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ΣΤΑ.ΣΥ», «με υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού» ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός από τις 13:30 και μέχρι νεωτέρας.


Σε ό,τι αφορά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ισχύει έως τις 19:00 και αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: 

Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου)».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών