Μ. Χαρακόπουλος: Το όραμα που υπηρετώ «από όποια θέση κι αν βρίσκομαι» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μ. Χαρακόπουλος: Το όραμα που υπηρετώ «από όποια θέση κι αν βρίσκομαι»

16:41 | 23/3/14
Για το όραμα του αγωνιστή του αγροτικού ζητήματος Μαρίνου Αντύπα μίλησε σε εκδήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, σημειώνοντας πως «αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε από την Αγιά Λάρισας.

«Το όραμα του Μαρίνου Αντύπα ήταν: κλήρος για όλους τους κολλήγους, και έγινε πραγματικότητα με θυσίες εκ μέρους των αγροτών αλλά και με οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα πολιτικών ηγετών όπως ο εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το δικό μας όραμα πρέπει να είναι η αναζωογόνηση της υπαίθρου με νέους αγρότες, η αύξηση της αγροτικής παραγωγής και της αυτάρκειας σε εγχώρια αγροτικά προϊόντα, ποιοτικά τρόφιμα. Αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

Η δήλωση του Λαρισαίου πολιτικού και αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης έρχεται λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, στη Βουλή, επί της συμφωνίας με την τροίκα και της ρύθμισης για το γάλα.

Ο κ. Χαρακόπουλος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις αλλαγές που προωθούνται στο θέμα του γάλακτος δηλώνοντας ότι θα αναμένει το τελικό κείμενο προκειμένου να τοποθετηθεί.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών