Ολομέτωπη Κουβέλη σε Βενιζέλο - «Ποτάμι» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ολομέτωπη Κουβέλη σε Βενιζέλο - «Ποτάμι»

13:45 | 10/3/14
Ο προοδευτικός πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει» αναμένεται να τονίσει το απόγευμα στο «Κάραβελ», κατά την επίσημη παρουσίαση του «τρίτου πόλου», ο Φώτης Κουβέλης...

Ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς –Προοδευτικής Συνεργασίας», όπως ονομάζεται το νέο συνεργατικό σχήμα, αναμένεται να αναφερθεί τόσο στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Στρατηγική σύγκληση με ΝΔ»

«Οι πολιτικές συνεργασίες δεν ασκούνται εν κενώ πολιτικής. Οι πολιτικές επιλογές τον απομακρύνουν από τον προοδευτικό χώρο και τον προσδένουν στο άρμα της συντηρητικής παράταξης. Η σύγκληση με τη ΝΔ είναι στρατηγική» πρόκειται να τονίσει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Πολιτική χωρίς περιεχόμενο…»

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία αναμένεται να αφήσει αιχμές και κατά του «Ποταμιού» του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Πολιτική χωρίς περιεχόμενο, συνιστά άρνηση της πολιτικής» προειδοποιεί ο Φώτης Κουβέλης, ενώ αναρωτιέται «τι πρόταση έχει η …κοινή λογική για τα εργασιακά, τους ανέργους, τους απλήρωτους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας».

Παρουσίαση

Στην ιδρυτική παρουσίαση του «τρίτου πόλου» το απόγευμα στο «Κάραβελ» δεν αποκλείεται να παρευρεθούν και ονόματα-έκπληξη ή πρόσωπα που είχαν συμπαραταχθεί με τους «58», όπως ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών