Παρουσιάστηκε το έργο της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παρουσιάστηκε το έργο της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς

17:32 | 3/4/14
Την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών ζήτησε ο νυν δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης....

Ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά στοιχεία, στον περιορισμό των εξόδων αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών δεκτών που είχαν σαν αποτέλεσμα ο ισολογισμός του Δήμου Κηφισιάς να είναι πλεονασματικός, έδωσε ο δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης, στην παρουσίαση του έργου του Δήμου.

«Η δική μας διοίκηση απέδειξε και εξακολουθεί να αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι αποτελεσματική, έχει σχέδιο για την πόλη και το υλοποιεί με μεθοδικότητα. Το σχέδιο αυτό, δίνει προοπτική για το μέλλον του προαστίου μας και μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο κ. Χιωτάκης κατά την παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Χιωτάκης ζήτησε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών, υποστηρίζοντας ότι πιστεύει «πως μαζί με τους συνεργάτες μου παλιούς και νέους, είμαστε χρήσιμοι στην πόλη». «Είμαστε, ο συνδυασμός μας, ο δημοτικός, δημοκρατικός συνδυασμός ευθυνης και αλληλεγγύης, χρήσιμοι για τον τόπο μας, γιατί και έργο έχουμε κάνει, αλλά και γιατί έχουμε το σχέδιο , τις γνώσεις και την εμπειρία για να κάνουμε όλοι μαζί με τους συνεργάτες μου, ακόμη περισσότερα για το προάστιο μας», υπογράμμισε.

«Πιστεύω πολύ στην σωστή κρίση και το καθαρό μυαλό των συμπολιτών μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε εδώ την ομιλία του Νίκου Χιωτάκη για την εκδήλωση απολογισμού.

Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς.







Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών