Καρατζαφέρης: Mπορούμε να πούμε «όχι» στην Μέρκελ (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καρατζαφέρης: Mπορούμε να πούμε «όχι» στην Μέρκελ (video)

19:11 | 22/5/14
Στη διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εάν ο Έλληνας θέλει να παραμείνει μέσα στη μηχανή του κιμά, να ψηφίσει Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία, Σοσιαλιστικό Κόμμα, ΠΑΣΟΚ, Ελιά ή όπως λέγεται αυτή την εβδομάδα και ακόμα και τ’ αριστερά σχήματα» και πρόσθεσε: «Όλα αυτά αναφέρονται, άλλο λιγότερο και άλλο περισσότερο στην κα Μέρκελ. Εμείς όμως ανήκουμε στους Ευρωσκεπτικιστές. Τώρα οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών φοβούνται ότι οι Ευρωσκεπτικιστές θα είναι στο 30%. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσα πράγματα θα μπορέσουμε να μπλοκάρουμε».

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε: «Θα μπορούμε να πούμε «όχι» στην κα Μέρκελ, γιατί είμαστε αδέσμευτοι και ακηδεμόνευτοι και φάνηκε από την προηγούμενη δεκαετή θητεία μας».

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορδόδοξου Συναγερμού επισήμανε ότι: «Εμείς θέλουμε μία Ευρώπη των εθνών, θέλουμε μία Ευρώπη με κυρίαρχα κράτη, που θα έχουν την εξωτερική πολιτική στα χέρια τους και την οικονομική πολιτική και θα έχουν μία σχέση αμοιβαιότητας με τα άλλα κράτη, ομόλογα και ισότιμα κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι πατρικίους και πληβείους όπως συμβαίνει σήμερα».

«Μας λένε πολλά, τους ακούω κάθε μέρα να επαναλαμβάνουν το δικό τους ποίημα, αλλά δεν τους έχω ακούσει να μας λένε για κάποια πράγματα για την ανεργία και την υποαπασχόληση που έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια 200 χιλιάδες Έλληνες, για το 25% και πλέον του λαού που ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας, δεν έχω ακούσει να λέει κάτι ο κ. Σαμαράς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη




Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών