Κόντρα για τα δημοσιεύματα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κόντρα για τα δημοσιεύματα

18:14 | 15/5/14
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η σκληρή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το απόρρητο σχέδιο «Ζ» που αφορούσε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και δημοσίευσαν οι Financial Times.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά του με ανακοίνωσή του, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «τα γεγονότα τους εκθέτουν διπλά» επισημαίνοντας ότι «όχι μόνο συνωμότησαν παρασκηνιακά στις Κάννες με τον Μπαρόζο ώστε να προχωρήσουν σε μια δοτή μνημονιακή κυβέρνηση, αλλά αποδέχθηκαν και να μη διαπραγματευθούν τίποτα, ενώ γνώριζαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να αναλάβει το καταστροφικό ρίσκο της εκδίωξής μας από το ευρώ».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν με απόλυτο τρόπο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από την πρώτη στιγμή. Ότι «μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ενεργοποιούσε ένα ντόμινο οικονομικών επιπτώσεων για τις υπόλοιπες χώρες και θα διέλυε την ίδια την ευρωζώνη, όπως άλλωστε ρητά ομολόγησε και η κ. Μέρκελ».

Το γάντι σήκωσε άμεσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας τον για «βρόμικο πόλεμο λάσπης εναντίον της κυβέρνησης, στηρίζοντας τις συκοφαντίες του σε υποτιθέμενα δημοσιεύματα των Financial Times». Και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στο «γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα που τότε χαρακτήριζε "πολιτικό τρικ", σήμερα το υπερασπίζεται».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών