Μιχελάκης: Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μιχελάκης: Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά (video)

14:15 | 18/5/14
Την πρώτη αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας έκανε με δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών...

Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά σε όλη τη χώρα, ενώ έκανε λόγο για μικροπροβλήματα, τα οποία κυρίως έχουν να κάνουν με την απουσία κάποιων μελών εφορευτικών επιτροπών, που ξεπεράστηκαν πολύ σύντομα.

Παράλληλα, ο υπουργός εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες ώστε «να μην επιτρέψουν με την αποχή ν’ αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους».




Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού:

«Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί και εξελίσσεται ομαλά στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας. Κάποια μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν, με αφορμή κυρίως την απουσία ορισμένων μελών εφορευτικών επιτροπών, αντιμετωπίστηκαν άμεσα με επιτυχία. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα. Σήμερα οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για τα επόμενα 5 χρόνια. Η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι οι πολίτες προσέρχονται μαζικά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ελπίζω αυτή η θετική εικόνα που υπάρχει να συνεχιστεί και να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Να μην επιτρέψουν με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους.

Κάποια μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν, με αφορμή κυρίως την απουσία ορισμένων μελών εφορευτικών επιτροπών, αντιμετωπίστηκαν άμεσα με επιτυχία.Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα. Σήμερα οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για τα επόμενα 5 χρόνια. Η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι οι πολίτες προσέρχονται μαζικά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ελπίζω αυτή η θετική εικόνα που υπάρχει να συνεχιστεί και να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Να μην επιτρέψουν με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους. »

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών