Νέο «αίμα» στον Δ. Φυλής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέο «αίμα» στον Δ. Φυλής

17:41 | 11/5/14
Ο 27χρονος Βαγγέλης Σταματάκος ρίχνεται στην μάχη των δημοτικών εκλογών, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Φυλής με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»...

Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες καθώς γεννήθηκε και ζει όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή της Χασιάς.


«Εμείς οι νέοι άνθρωποι είναι σημαντικό να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά, είναι σημαντικό να διατηρούμε την κληρονομιά (φυσική, πολιτιστική, κοινωνική) που μας παρέδωσαν οι δικοί μας και να την παραδώσουμε στις νεότερες γενιές όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένη» δηλώνει ο Βαγγέλης Σταματάκος

Στους στόχους του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης, η αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, η δημιουργία και οργάνωση συνεταιρισμών καταστηματαρχών με στόχο την δημιουργία καινούριων θέσεων εργασίας, απόκτηση ενός δημοτικού ασθενοφόρου και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, η δημιουργία περιβαλλοντικών προγραμμάτων και ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη αθλοπαιδιών και προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους και τα παιδιά.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δ. Φυλής Βαγγέλης Σταματάκος με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» δηλώνει επίσης ότι  «Ως ενεργός πολίτης, συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις και οργανώσεις, θέλοντας να συνεισφέρω στην κοινωνία στην οποία μεγαλώνω. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αποτελεί η φύση και ο αθλητισμός. Η αγάπη μου για τη φύση με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο το περιβάλλον στο οποίο ζω και να θέλω να παλέψω για αυτό».

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχε κολλήσει αρκετά ένσημα ως φαρμακοποιός και τα τελευταία χρόνια, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως υπεύθυνος διαχείρισης και διάθεσης φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών. Παράλληλα παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς όπως πιστεύει «η διαδικασία της εκπαίδευσης δεν σταματά ποτέ»

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών