«Οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά»

17:59 | 11/5/14
Ο Άγγελος Αθανασόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» τονίζει τους λόγους που οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη τους.

«Η απόφαση μου να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές του 2014, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Αγία Παρασκευής, με την παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας, δίπλα στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, οφείλεται στην ισχυρή πεποίθησή μου ότι, οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά. Πιστεύω ότι, η ενεργός παρουσία των νέων ανθρώπων, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την διαρκή αναβάθμιση της πόλης μας, μπορεί να προσφέρει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα, που χρειάζεται το όραμα για να γίνει πράξη»

Παράλληλα ο Άγγελος Αθανασόπουλο, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» σημειώνει ότι «Σε μια εποχή όπου τα μεγάλα λόγια, οι παχυλές υποσχέσεις και οι επικοινωνιακές πρακτικές συναντούν την αδιαφορία και την περιφρόνηση των πολιτών, έχουμε χρέος, ιδίως οι νέοι, να αναδείξουμε στα μάτια των συμπολιτών μας την ειλικρίνεια των προθέσεών μας, την υπευθυνότητα των πράξεών μας και την αφοσίωσή μας στο καθήκον. Αυτό το νόημα θα έχει για μένα κάθε μια ψήφος που θα θελήσουν να μου εμπιστευθούν οι δημότισσες και οι δημότες της Αγίας Παρασκευής.»

Αν και νέος σε ηλικία εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το MBA του στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Τουρκικά.).

Ως φοιτητής συμμετείχε ενεργά, μέσα από τις τάξεις της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, στα δρώμενα της πανεπιστημιακής κοινότητας στη Ρόδο. Από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι μέλος της γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το 2013 εκλέχθηκε στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών