Στεφανάδης: Ευρώπη ή χάος το δίλημμα των ευρωεκλογών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στεφανάδης: Ευρώπη ή χάος το δίλημμα των ευρωεκλογών

16:34 | 15/5/14
«Το δίλημμα είναι Ευρώπη ή χάος. Η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει στα ζάρια όλη αυτή τη προσπάθεια και τις θυσίες των Ελλήνων μετά τον πόλεμο», τόνισε ο Καθηγητής Καρδιολογίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, μιλώντας σε συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών ανά την Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.


Όπως επισήμανε ο κ. Στεφανάδης, δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό όσων λένε ότι η Ελλάδα θα είχε καλύτερη τύχη αν βρισκόταν εκτός της Ευρωπαϊκής οικογένειας, ωστόσο όπως σημείωσε, «όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, είναι εκτός πραγματικότητας».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες μετά την μεταπολίτευση, καθώς, όπως είπε, κρίνεται το μέλλον της χώρας.

Στην κορυφή της ατζέντας του ο καταξιωμένος και διεθνούς φήμης Καθηγητής Καρδιολογίας, ο οποίος είναι και ο μοναδικός γιατρός, υποψήφιος με τη ΝΔ για τις επικείμενες ευρωεκλογές, έχει πάντα τα θέματα της υγείας.

Εκτιμά ότι δεν χρειάζονται αποσπασματικά μέτρα και ότι η υγεία θα πρέπει να δομηθεί σε στέρεες βάσεις για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους έχοντες. «Η ενίσχυση των δομών της υγείας σε όλη την Ελλάδα είναι σημαντική σήμερα», τόνισε ο Καθηγητής Καρδιολογίας, «αν πάθει κανείς έμφραγμα έξω από το Ιπποκράτειο, είναι τυχερός. Αν το πάθει όμως στο ανατολικό Αιγαίο μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών