Χιωτάκης: Με σίγουρα βήματα προχωράμε προς το μέλλον | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Χιωτάκης: Με σίγουρα βήματα προχωράμε προς το μέλλον

14:26 | 13/5/14
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του δημάρχου Κηφισιάς και υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Γ. Χιωτάκη που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πλαστήρα στη Νέα Ερυθραία. Την πόλη που ζωντανεύει τις μνήμες για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Στην ομιλία του, ο Νίκος Γ. Χιωτάκης σημείωσε ότι, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εμπιστευθούν για δήμαρχο εκείνον, που μπορεί, που έχει γνώση, εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστεί τα προβλήματα, να ενεργοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, που έχει το κατάλληλο σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο απαντά στις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες του Δήμου Κηφισιάς.

Ο κ. Χιωτάκης ανέφερε ακόμη ότι ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του είναι η περαιτέρω μείωση των δημοτικών τελών σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, η λειτουργία ενός δημοτικού δικτύου ύδρευσης χαμηλού κόστους για τους πολίτες, η μείωση των τροφείων των παιδικών σταθμών, η προστασία της αμιγούς κατοικίας με την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στο σύνολο του Δήμου Κηφισιάς, η ολοκλήρωση ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής του Πανοράματος και η Ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής «υπόλοιπο Μορτερό».

Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες της Νέας Ερυθραίας την εμπιστοσύνη τους για να συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του, με σίγουρα βήματα την πορεία προς το μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, για να γίνουν ακόμη περισσότερα στην πόλη μας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι στο νέο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού συμμετέχουν πρόσωπα καταξιωμένα επαγγελματικά που προέρχονται από κάθε γειτονιά, με ήθος και εντιμότητα, με όραμα, με αγάπη και διάθεση να προσφέρουν στην πόλη τους. Γιατί θέλουν και μπορούν ο Δήμος να πάει μπροστά με σιγουριά, με ασφάλεια, με σίγουρα βήματα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών