Φόβοι για εκατόμβη από την κατάρρευση 12ωροφου κτηρίου στην Ινδία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Φόβοι για εκατόμβη από την κατάρρευση 12ωροφου κτηρίου στην Ινδία

15:01 | 29/6/14
Εντείνονται οι φόβοι για εκατόμβη λόγω της κατάρρευσης 12ώροφου υπό κατασκευή κτηρίου στο Τσενάι της νότιας Ινδίας, καθώς, σχεδόν 24 ώρες μετά την καταστροφή, εκφράζονται φόβοι πως δεκάδες εργάτες παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα χαλάσματα.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν λόγω της κατάρρευσης, ενώ 31 εργάτες έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από τα ερείπια, σύμφωνα με τον απολογισμό της Αστυνομίας.

Σύμφωνα ωστόσο με πηγές του BBC, υπάρχουν φόβοι ότι περισσότεροι από 100 εργάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, σχεδόν 90 συμβασιούχοι εργάτες βρίσκονταν στο ισόγειο του γιαπιού τη στιγμή της κατάρρευσης, προκειμένου να πληρωθούν τους εβδομαδιαίους μισθούς τους.

Επισήμως, η Αστυνομία αναφέρει πως αναζητά τουλάχιστον 12 άτομα.

Δύο διευθυντικά στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο έχουν συλληφθεί. όπως μεταδίδει το AP, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

Η κατάρρευση του 12ώροφου πύργου σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την κατάρρευση 4ώροφης ερειπωμένης πολυκατοικίας στο Νέο Δελχί, η οποία προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον ακόμα 11 ανθρώπων.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται πέντε παιδιά.

Στο ασυντήρητο κτήριο, ηλικίας 50 ετών, κατοικούσαν φτωχές οικογένειες.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών