Γεωργιάδης: Η εικόνα που βγαίνει ενισχύει την Χ.Α. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γεωργιάδης: Η εικόνα που βγαίνει ενισχύει την Χ.Α.

12:30 | 5/6/14
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον realfm απάντησε, μεταξύ άλλων, στο ερώτημα αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνει σύντομα η δίκη των μελών της Χ.Α, καθώς και αν τους «ηρωοποιεί» η προφυλάκιση και το γεγονός του αποκλεισμού τους από τα τηλεοπτικά πάνελ.

«Πρώτα απ’ όλα εγώ έχω πει ότι δεν πρέπει να είναι αποκλεισμένοι από τα τηλεοπτικά πάνελ. Για μένα η Χ.Α. πρέπει να προσκαλείται στα τηλεοπτικά πάνελ και πρέπει να ακούει ο κόσμος τι είναι αυτά που λένε γιατί νομίζει ο καθένας ότι έχουν τις μαγικές λύσεις και ότι είναι κάποιου είδους ήρωες. Δεν είναι ήρωες, ούτε τίποτα σπουδαίο, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους αποκλείουμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Από τη στιγμή που στο θέμα αυτό έχει επέμβει η ελληνική δικαιοσύνη θα με συγχωρέσετε, αλλά το πολιτικό μας σύστημα, η εκτελεστική εξουσία, η νομοθετική εξουσία και τα κόμματα δεν μπορούν ούτε να εκφράζουν γνώμη».

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «η δίκη θα πρέπει να γίνει γρήγορα» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η εικόνα που βγαίνει ενισχύει την Χ.Α., αλλά σας λέω ότι αυτό είναι θέμα χειρισμού της δικαιοσύνης δεν είναι θέμα χειρισμού της κυβέρνησης».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm: 


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών