«Η χώρα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Η χώρα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες»

13:58 | 3/6/14
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσδοκίες της από τον ανασχηματισμό και αν μπορούν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου...

«Πιστεύω ότι το μήνυμα ελήφθη από τις ευρωεκλογές και όχι μόνο γιατί ως βουλευτές λαμβάνουμε μηνύματα καθημερινά από τον κόσμο και εδώ και καιρό. Πιστεύω ότι είναι η ώρα να δοθεί έμφαση, στο πλαίσιο του εφικτού, σε πολιτικές οι οποίες τώρα πλέον μπορούμε να αποκαταστήσουμε αδικίες, μπορούμε να αλλάξουμε κάποιες πρακτικές οι οποίες θα απαλύνουν τον πόνο του πολίτη, θα βελτιώσουν την καθημερινότητά του και την οικονομική του πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου.

Στο ερώτημα, αν η χώρα θα χρειαστεί νέο δανεισμό η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. απάντησε: «Πιστεύω ότι η χώρα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες και ότι οι αποφάσεις που θα πάρει σε σχέση με αυτό θα είναι οι πιο συμφέρουσες. Αυτές, μπορεί να έχουν να κάνουν με βοήθεια από τους εταίρους, εφόσον δεν υπάρχουν νέοι όροι μνημονιακού τύπου, θα έχουν να κάνουν με τις αγορές, θα έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη, την ανάκαμψη και την παραγωγή εθνικού προϊόντος που θα βοηθήσει στην οικονομία και στην παραγωγή χρήματος. Επίσης, αναμένουμε από την ΕΚΤ την Πέμπτη πολύ σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θεωρούμε ότι είναι ελπιδοφόρες, όσον αφορά στην τόνωση της ρευστότητας στην οικονομία. Οπότε πιστεύω ότι τις χρηματοδοτικές μας ανάγκες θα τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών