Σκουρλέτης: Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σκουρλέτης: Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε

13:05 | 10/6/14
Στο ενδεχόμενο συνεννόησης κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του χρέους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον realfm...

«Πρωτίστως ο ρόλος ο δικός μας είναι να φανούμε συνεπείς με αυτά που είχαμε πει στον κόσμο και να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας και της χώρας, βεβαίως.

Θα έβλεπα ότι μία προοπτική τέτοια, όπου η Ελλάδα θα υιοθετήσει και θα πάει με το αίτημα της διαγραφής ενός μεγάλου μέρους του χρέους δεν περνάει μέσα από μια συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά, αλλά κυρίως μέσα από την ήττα της πολιτικής που εφάρμοσε έως τώρα. Το να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Ο κ. Σαμαράς φαίνεται δογματικά προσηλωμένος με το Μνημόνιο και τις ακραίες πολιτικές λιτότητας, δεν τις έχει αμφισβητήσει ούτε κατ’ ελάχιστον, δεν το έκανε ούτε τώρα στις ευρωεκλογές, δεν προσπάθησε να καταθέσει κάποιες σκέψεις για έναν άλλον σχεδιασμό.

Στην πολιτική υπάρχει μια στιγμή που τα πρόσωπα και οι κυβερνήσεις κλείνουν έναν κύκλο, ακόμα και αν συνειδητοποιήσουν τα λάθη που κάνουν, το καλύτερο που μπορούν να προσφέρουν είναι να καθίσουν στην άκρη και να αφήσουν εκείνες τις δυνάμεις που με ένα αυθεντικό τρόπο, στηριγμένο στην κοινωνία, μπορούν να επιτελέσουν αυτό το έργο, της εκπροσώπησης, δηλαδή, της ελληνικής κοινωνίας».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:




Διαβάστε επίσης το άρθρο:
• Στον Ντράγκι με στόχο τον Στουρνάρα

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών