Ζήτημα σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ – τρόικας θέτει το ΠΑΣΟΚ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ζήτημα σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ – τρόικας θέτει το ΠΑΣΟΚ

17:46 | 9/7/14
Διπλή «κρυφή ατζέντα» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλη Χατζηλάμπρου κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής του νομοσχεδίου «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις» ότι «έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα»…

«Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν μπορεί να έχει διπλή κρυφή ατζέντα. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν την συζήτηση στην ελληνική κοινωνία; Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες.

Οι μάσκες έπεσαν», δήλωσε αμέσως μετά ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
Την αναφορά του βουλευτή πάντως δεν άφησε νωρίτερα ασχολίαστη ούτε η Αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

«Θα ήθελα μόνο να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά της επιτροπής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως για αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών