Νετανιάχου: Απομακρυνθείτε από κάθε σημείο όπου επιχειρεί η Χαμάς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νετανιάχου: Απομακρυνθείτε από κάθε σημείο όπου επιχειρεί η Χαμάς

13:09 | 24/8/14
Νετανιάχου: Απομακρυνθείτε από κάθε σημείο όπου επιχειρεί η Χαμάς
Προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας να εγκαταλείψουν κάθε χώρο όπου επιχειρούν παλαιστίνιοι αντάρτες απηύθυνε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, μία ημέρα αφότου η ισραηλινή Αεροπορία ισοπέδωσε 13ώροφη πολυκατοικία όπου, σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, φιλοξενούνταν κέντρο επιχειρήσεων της Χαμάς.

«Καλώ τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν αμέσως από κάθε σημείο όπου η Χαμάς εμπλέκεται σε τρομοκρατική δραστηριότητα. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία είναι στόχος για εμάς», τόνισε ο κ. Νετανιάχου, λίγη ώρα πριν την έναρξη συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο Τελ Αβίβ.

Προσέθεσε επίσης πως η επιχείρηση στη Λωρίδα θα συνεχιστεί έως ότου να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Τέλος, ο ισραηλινός ηγέτης συνέδεσε εκ νέου τη Χαμάς με το τζιχαντιστικό Ισλαμικό Κράτος, σημειώνοντας πως αποτελούν «δύο κλαδιά από το ίδιο δηλητηριώδες δέντρο».

Νετανιάχου: Απομακρυνθείτε από κάθε σημείο όπου επιχειρεί η Χαμάς
«Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του πολιτισμένου κόσμου στον πόλεμο εναντίον του βίαιου και ακραίου Ισλάμ», κατέληξε.

Την ίδια ώρα, δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν το πρωί της Κυριακής σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, όπως ανακοίνωσαν οι παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Περισσότεροι από 2.000 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς διανύουμε πλέον τη 48η ημέρα της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών