Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

15:35 | 30/9/14
Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Για πότε προγραμματίστηκε το νέο ραντεβού

Αναβάλλεται για τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση δεν είχε τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Το νέο ραντεβού θα γίνει στη σκιά της διαμάχης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τον τίτλο της "δημοκρατικής παράταξης", την ώρα που κυβερνητικά στελέχη χαρακτήριζαν τη Δευτέρα προσβλητική την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να μονοπωλήσει τη δημοκρατική ευαισθησία από τη Ν.Δ, την παράταξη που εδραίωσε τη Δημοκρατία στη χώρα.

Το νέο ραντεβού πραγματοποιείται επίσης με αφορμή την έναρξη της νέας κρίσιμης αξιολόγησης, εν όψει της οποίας δε λείπουν οι παραφωνίες από κυβερνητικής πλευράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε χθες εξερχόμενος του Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό ότι “ισχύει η πληροφόρηση που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών και από εμένα”, γεγονός που ερμηνεύθηκε ως σύσταση και προς τη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και προς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών