Καλαμάτα: Κρουαζιερόπλοιο με 1.314 επιβάτες και πλήρωμα 621 ατόμων κατέπλευσε | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καλαμάτα: Κρουαζιερόπλοιο με 1.314 επιβάτες και πλήρωμα 621 ατόμων κατέπλευσε

20:47 | 24/9/14
Καλαμάτα: Κρουαζιερόπλοιο με 1.314 επιβάτες και πλήρωμα 621 ατόμων κατέπλευσε

Οφέλη προσδοκεί από τα κρουαζιερόπλοια που έρχονται στην Καλαμάτα ο Δήμος

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, «ο Δήμος γνωρίζει πως για το 2015 είναι προγραμματισμένες τουλάχιστον 50 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στο λιμένα Καλαμάτας»…

Την Κυριακή κατέπλευσε στην Καλαμάτα, με 1.314 επιβάτες και πλήρωμα 621 ατόμων, το κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoromantica». Ο Δήμος ανακοίνωσε ότι το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί την Καλαμάτα μέχρι το τέλος του χρόνου άλλες επτά φορές, ενώ την 1η Οκτώβρη θα έρθει για πέντε ώρες το «Costa Classica».

Ο Δήμος τονίζει ότι τα σκάφη αυτά θα καταπλέουν στο λιμάνι της Καλαμάτας και θα παραμένουν επί πολλές ώρες, με προφανή οφέλη για την εμπορική κίνηση στην πόλη και στην περιοχή μας», ενώ σημειώνει ακόμη: «Στον προγραμματισμό μίας μόνο εταιρείας περιλαμβάνονται περί τις 25 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων τους πρώτους μήνες του 2015, ενώ την Καλαμάτα περιλαμβάνουν στους προορισμούς τους και άλλες εταιρείες».

Σύμφωνα πάντα με το Δήμο, «ο Δήμαρχος, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, είχε συνάντηση στον Πειραιά με υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών του χώρου, με σκοπό την ενίσχυση των αφίξεων στην Καλαμάτα τέτοιων σκαφών.Οι εταιρείες του κλάδου ζητούν εναλλακτικούς προορισμούς, που για να μπουν στον προγραμματισμό επισκέψεων των κρουαζιεροπλοίων χρειάζεται τριετία».  

Πηγή: protinews.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών