Πάτρα: Παλιοί και νέοι συμμετείχαν στη δράση του «Imagine the city: Patras 2014» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Παλιοί και νέοι συμμετείχαν στη δράση του «Imagine the city: Patras 2014»

15:23 | 30/9/14

Στο Mώλο της Αγίου Νικολάου

Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 παλιοί και νέοι φίλοι του Imagine the city: Patras 2014 συμμετείχαν στη δράση «Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ….στην Πάτρα ».

Η πίστα για παρκούρ από παλέτες φτιάχτηκε από νωρίς και ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Οι Πρόσκοποι της Πάτρας έστησαν το μεγάλο Jungle Speed που είχαν ετοιμάσει και οι X-saltibagos Circus άρχισαν να ακροβατούν στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Τρεις ώρες γεμάτες θετική ενέργεια, χαμόγελα και νέους ανθρώπους περιείχε η χθεσινή ημέρα για τους φίλους του Imagine the city, απόδειξη ότι το παιχνίδι ΔΕΝ ΘΑ τελειώσει ποτέ για την Πάτρα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Quadra Team Patras, τους X-Saltibagos Circus και τους Προσκόπους της Πάτρας για τη συμμετοχή και την ενεργή συμμετοχή τους στις παράλληλες δράσεις μας.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για την έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014». Κρατήστε μόνο την ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 6:30 το απόγευμα. Περισσότερα θα μάθετε από τη σελίδα μας στο facebook και την ιστοσελίδα μας www.imaginethecity-patras.com



Πηγή: thebest.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών