Ανεστάλη η λειτουργία του ξενοδοχείου «Ξενία» Καλεντζίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ανεστάλη η λειτουργία του ξενοδοχείου «Ξενία» Καλεντζίου

11:57 | 27/10/14
Ανεστάλη η λειτουργία του ξενοδοχείου «Ξενία» Καλεντζίου

Σε αναστολη λειτουργίας του ξενοδοχείου Ξενία Καλεντζίου προχώρησε ο Δήμος Ερυμάνθου, όπως έγινε γνωστό σε επιστολή της Κίνησης "Ενεργοί Πολίτες Καλεντζίου"

Το ξενοδοχείο είχε παραχωρηθεί το 2004 από την κυβέρνηση Σημίτη, στο Ιδρυμα Παπανδρέου το οποίο αργότερα με την σειρά του, και αφού το ξενοδοχείο είχε περίπου εγκαταλειφθεί, παραχώρησε στο Δήμο Ερυμάνθου. Η συμφωνία παραχώρησης προέβλεπε την υποχρέωση της ανακαίνισης και του εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων και της λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Η Κίνηση "Ενεργοί Πολίτες Καλεντζίου" στην επιστολή της αναφέρει τα εξής:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της περιοχής Καλεντζίου Αχαΐας ότι μόλις πληροφορηθήκαμε την αναστολή λειτουργίας του Ξενοδοχείου Ξενία. Από πλευράς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε ήδη επισκεφτεί τον μοναδικά πανέμορφο με φυσικά ορεινά τοπία και με υγιεινό κλίμα τόπο μας ενώ συνεχίζετε μέχρι σήμερα να δείχνετε σημαντικό ενδιαφέρον.

Στην ιστοσελίδα www.kalentzi.gr παρέχονται αξιόπιστες πληροφορίες ενώ φιλοξενείται πλέον ένας σύγχρονος και εύχρηστος ηλεκτρονικός περιηγητικός οδηγός δίνοντας όλες τις απαραίτητες ταξιδιωτικές πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς με απόλυτη συνεργασία και αμοιβαίο σεβασμό οφείλουμε να ανταποκριθούμε με σύνεση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα δημιουργώντας δράσεις που θα θέσουν υγιείς βάσεις για την επαναλειτουργία των μονάδων διαμονής και εστίασης. Ως ενεργοί πολίτες προσκαλούμε σε συνάντηση εκπροσώπων το Δήμο Ερυμάνθου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο μεθοδευμένες και στοχευμένες παρεμβάσεις τουριστικής ανάπτυξης στην ιστορική μας περιοχή."

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών