Αχαΐα: Αλυσίδα ζωής για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Αλυσίδα ζωής για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

16:56 | 11/10/14
Αχαΐα: Αλυσίδα ζωής για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Στη 1 το μεσημέρι έγινε η συμβολική αλυσίδα ζωής, ενώ για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε δωρεάν κλινική εξέταση (ψηλάφηση) μαστού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι εξειδικευμένοι γιατροί Φώτης Καρβελάς, Δημήτρης Κούκουρας, Δώρα Κυριακοπούλου, Ρόζα Μακρή και Σλάτζανα Μπαϊρούσεβιτς εξέτασαν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας.

Οι εθελόντριες του Συλλόγου διένειμαν από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι έντυπο πληροφοριακό υλικό για τον καρκίνο του μαστού.

Την πολύτιμη βοήθεια τους έδωσαν και τα διαγνωστικά κέντρα Β Διάγνωση, Μαγνητική Πατρών, Μαρλαφέκα, Πατριαρχέας και Φροντίδα Υγείας παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα, στις ανασφάλιστες γυναίκες.

Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην υλοποίηση της δράσης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών