Ηλεία: Σκουπίδια: Στο ίδιο έργο θεατές και η πόλη αργοπεθαίνει... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Σκουπίδια: Στο ίδιο έργο θεατές και η πόλη αργοπεθαίνει...

14:35 | 10/10/14
Ηλεία: Σκουπίδια: Στο ίδιο έργο θεατές και η πόλη αργοπεθαίνει...

Ο Δήμος Πύργου για άλλη μια φορά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υπέγραψε χθες απόφαση για παράταση της νέας κήρυξης σε έκτακτη ανάγκη για τους Δήμους Πύργου, Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Η απόφαση αυτή έχει ισχύ μέχρι τέλους Δεκεμβρίου 2014.

Εν τω μεταξύ η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την εξεύρεση κονδυλίων για να ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Δήμαρχος Πύργου μόλις προχθές απέστειλε επιστολή σε πέντε υπουργούς ζητώντας έκτακτη χρηματοδότηση για να λυθεί το μέγα πρόβλημα που ταλανίζει επί χρόνια τον Δήμο Πύργου.
Υπενθυμίζεται πως εννέα (!) φορές μέσα σε δύο χρόνια ο Δήμος Πύργου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ακόμα πως τον περασμένο Ιούνιο, που τα σκουπίδια πάλι είχαν σχηματίσει βουνά στον Πύργο, ο Εισαγγελέας κ. Π. Μειδάνης είχε διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα σκουπίδια που απειλούσαν τη δημόσια υγεία. Την πόρτα του εισαγγελέα είχαν περάσει τότε οι αιρετοί του Δήμου Πύργου, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων, εκπρόσωποι συλλόγων και υπηρεσιακοί παράγοντες. Όλοι, σίγουρα, κάτι κατέθεσαν. Αποτέλεσμα;

Υπενθυμίζεται ακόμα πως στις 23 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής είχε ανακοινώσει πως είχε λύση για τα σκουπίδια. Μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει.

Και τέλος, επειδή τα γραπτά μένουν, λίγες μέρες ενωρίτερα, στις 15 Ιουνίου ο κ. Λιατσής είχε δηλώσει: "Δεν θέλω να είμαι Δήμαρχος σε μια νεκρή πόλη".

Δυστυχώς, πάλι μια από τα ίδια και η πόλη αργοπεθαίνει...

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών