Πατούλης: Ψήφο εμπιστοσύνης στο Κίνημα Ανατροπής για την Αναγέννηση στην Αυτοδιοίκηση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πατούλης: Ψήφο εμπιστοσύνης στο Κίνημα Ανατροπής για την Αναγέννηση στην Αυτοδιοίκηση

16:15 | 23/10/14

Τι είπε ο Γιώργος Πατούλης από το βήμα της 15ης Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Ε

Ψήφο εμπιστοσύνης στο Κίνημα Ανατροπής για την Αναγέννηση στην Αυτοδιοίκηση, ζήτησε ο Γιώργος Πατούλης, από το βήμα της 15ης Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Ε για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων της. Άφησε μάλιστα αιχμές για την προσπάθεια συγκρότησης μίας "αντιδεξιας" συμμαχίας υπό το Γιώργο Καμίνη παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Γαβριήλ Σακκελαρίδη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπαίνει ότι σε τέτοιες συζητήσεις και παρόλο που στο Κίνημα συμμετέχουν και δήμαρχοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του Κινήματος εκτιμούν ότι θα έχουν 14 με 15 από τα 31 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ενώ από την άλλη πλευρά επιχειρούν να συγκροτήσουν μέτωπο με τους υπόλοιπους δημάρχους.

Ο κ.Πατούλης στην ομιλία του ανέφερε ότι: " Το Κίνημα Ανατροπής έρχεται να:

*ανατρέψει παράταιρες συμμαχίεςκαι κατεστημένα συμφέροντα ετών, που λειτούργησαν ως τροχοπέδη στη λειτουργία του θεσμού και των οργάνων του.

*αποτρέψει την κομματική χειραγώγηση της Αυτοδιοίκησης.

*εκφράσει τα συμφέροντα όλων των Δήμων, ισότιμα

*να εφαρμόσει ένα νέο σχέδιο δράσεων που θα βάλει τέλος στην άδικη αντιμετώπιση των μικρών σε μέγεθος πληθυσμού Δήμων

*υψώσει δυνατά τη φωνή της και να αντισταθεί αποτελεσματικά σε κάθε νέα απόπειρα περικοπής των πόρων της

*δεν θα στηρίξει τη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών μας σε ελεημοσύνες ύποπτων ιδιωτικών πρωτοβουλιών ούτε θα επιτρέψει να μετατραπούν οι Δήμοι μας σε παραρτήματα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

*προβάλλει ολοκληρωμένες προτάσεις, εθνικής κλίμακας, για όλα τα ζητήματα που αφορούν στις τοπικές μας κοινωνίες και να απαιτήσειυ την υλοποίηση συγκεκριμένων εθνικών πολιτικών από την Πολιτεία.

*διεκδικήσει από την Κεντρική Εξουσία αναβαθμισμένο ρόλο στα όργανα που διαχειρίζονται τους πόρους του νέου ΕΣΠΑ και του «Πράσινου Ταμείου» σε όλα τα στάδια των αποφάσεων που αφορούν στην ένταξη και χρηματοδότηση έργων."

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών