Δ. Γιαννακόπουλος: Τα «είπα-ξείπα» προκαλούν τριβές και συγχύσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δ. Γιαννακόπουλος: Τα «είπα-ξείπα» προκαλούν τριβές και συγχύσεις

12:20 | 12/11/14
Δ. Γιαννακόπουλος: Τα «είπα-ξείπα» προκαλούν τριβές και συγχύσεις

Αιτία της δημόσιας αντιπαράθεσης του η θετική ψήφος που έδωσαν σε η ΡΑΠ στην πρόταση Πελετίδη για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Αιχμή του δόρατος για την καυστική κριτική του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η αποδοχή εκ μέρους και της ΡΑΠ της προοπτικής να παραταθεί για κάποιο -αρκετών χρόνων- διάστημα η λειτουργία της Ξερόλακκας. Και αυτό, ανεξάρτητα με τη διαλογή στην πηγή και τη μορφή που θα έχει το εργοστάσιο διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων.

Αυτό που προσπαθούν να αντιληφθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τοποθετηθεί δημόσια, και δεν ζήτησε να γίνει κάποια συνάντηση σε εσωκομματικό επίπεδο, με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων.

«Βιάστηκε ο Δημήτρης» είναι μια έκφραση που ακουγόταν χθες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενώ αρκετά στελέχη δεν μπορούσαν να κατανοήσουν γιατί προέκυψε αυτή η εσωτερική κρίση.

«ΠΙΚΡΙΑ»

Ορισμένοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν πίσω από την παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την ύπαρξη κάποιας πικρίας εκ μέρους του, όσον αφορά επιλογές που έγιναν τόσο για τη δημοτική παράταξη ΡΑΠ όσο και για τις πιο πρόσφατες εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών.
Για μεν τις δημοτικές εκλογές υποστηρίζεται πως δεν είχε εκφράσει τη διάθεση να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, πολύ προτού επιλεγεί ο Κώστας Σπαρτινός, και ούτε εξέφρασε διαθεσιμότητα στην ιδρυτική συνέλευση της ΡΑΠ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών