Ηλεία: Επί τάπητος τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα στο Δ.Σ. Ήλιδας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Επί τάπητος τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα στο Δ.Σ. Ήλιδας

19:01 | 14/11/14
Ηλεία: Επί τάπητος τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα στο Δ.Σ. Ήλιδας

Το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, θα θέσει σήμερα Παρασκευή 14/11/2014, 7:30 μ.μ., στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Η ανησυχία σχετικά με αποσπάσεις προσωπικού προς το Νοσοκομείο Πύργου, όπως π.χ. για την κάλυψη εφημεριών, η στασιμότητα πρόσληψης ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και άλλα ζητήματα σχετικά με την ομαλή λειτουργία αλλά και την αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλιάδας, είναι θέματα που θα θέσει ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Για το λόγο αυτό, εξάλλου, καλεί τους βουλευτές της Ηλείας, τις αρχές και τους φορείς όχι μόνο της περιοχής Δήμου Ήλιδας, αλλά και του κάμπου να παραβρεθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ώστε να τοποθετηθούν, αφού η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας αφορά σε όλη την βόρεια Ηλεία.

«Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του και δεν είναι δυνατόν, κατά καιρούς, μέρος του προσωπικού να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Πύργου, έστω και προσωρινά.
Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας καλύπτει την βόρεια Ηλεία, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού

και των επισκεπτών του Νομού μας, και πρέπει όχι μόνο να λειτουργεί ομαλά, αλλά να στελεχωθεί και να αναπτυχθεί, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι θέματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τέθηκαν κατά την συνάντηση που είχε την Πέμπτη το πρωί ο κ. Χριστοδουλόπουλος με την νέα διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών