Στο Αίγιο ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στο Αίγιο ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου

11:03 | 6/11/14
Στο Αίγιο ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου
Στο Αίγιο θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θόδωρος Αμπατζόγλου προκειμένου να παραδώσει τα τελικά παραχωρητήρια σε 33 δικαιούχους οικιών στον οικισμό VI των νέων Εργατικών Κατοικιών της πόλης.

Ο κ. Αμπατζόγλου, θα βρίσκεται στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου όπου θα γίνει και η παράδοση των τίτλων ιδιοκτησίας, ενώ θα συνοδεύεται από τον περιφερειακό διευθυντή του ΟΑΕΔ Γιάννη Καρβέλη.

Να σημειωθεί ότι η επίδοση των 33 οριστικών παραχωρητηρίων είναι μια σημαντική εξέλιξη για τους δικαιούχους, καθώς αφορά στην ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που βρισκόταν σε εκκρεμότητα για αρκετό διάστημα.

Οπως εξήγησε ο περιφερειακός διευθυντής του ΟΑΕΔ Γιάννης Καρβέλης, τα συγκεκριμένα διαμερίσματα είχαν ήδη παραχωρηθεί και κατοικούνται εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Με τα σημερινά παραχωρητήρια, όμως, δίνεται στους δικαιούχους η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή των ακινήτων, και έτσι θα μπορούν ακόμα και να πραγματοποιήσουν συμβολαιογραφικές πράξεις, όπως να κάνουν γονική παροχή στα παιδιά τους, κάτι που μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν.

Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης, ο κ. Αμπατζόγλου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τους τοπικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους ο περιφερειακός διευθυντής του οργανισμού Γιάννης Καρβέλης, ώστε να αποκτήσει πλήρη εικόνα για το στίγμα της τοπικής αγοράς και κοινωνίας, για επικείμενα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών