Εγκαίνια της έκθεσης “Δύο ζωγράφοι…ένα λιμάνι” | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εγκαίνια της έκθεσης “Δύο ζωγράφοι…ένα λιμάνι”

15:58 | 22/12/14
Εγκαίνια της έκθεσης “Δύο ζωγράφοι…ένα λιμάνι”

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής "Δύο ζωγράφοι….ένα λιμάνι" από τον ΥΦΥΠΕΞ Άκη Γεροντόπουλο

Την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Δύο ζωγράφοι… ένα λιμάνι» των Θεόδωρου Αγγλιά και Δημήτρη Ναλμπάντη, εγκαινίασε το απόγευμα της Κυριακής στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Η έκθεση των δύο καταξιωμένων εβριτών ζωγράφων, έχει ως  θέμα το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος και του Δήμου Αλεξ/πολης. Ο κ.Αγγλιάς ευχαρίστησε τον κ.Γεροντόπουλο, γιατί όπως είπε τον  θεωρεί εμπνευστή της συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών. Ανακοίνωσε επίσης ότι η έκθεση αυτή θα ταξιδέψει και σε άλλα λιμάνια εντός και εκτός της χώρας μας.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών από την πλευρά του, συνεχάρη τους δύο συντοπίτες του ζωγράφους για την μέχρι τώρα καλλιτεχνική τους πορεία, η οποία όπως επεσήμανε τιμά την πόλη και τον Έβρο και κάνει ιδιαίτερα γνωστό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.  Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: "Οι εκπρόσωποι της τέχνης, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Έβρου και της Θράκης μας. Αποτελούν παράδειγμα για όλους, τόσο  για την προσήλωση στη δουλειά τους όσο και την αγάπη τους στον τόπο μας".

Εγκαίνια της έκθεσης “Δύο ζωγράφοι…ένα λιμάνι”


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών