Εξετάζεται αν το υλικό Χαϊκάλη είναι παράνομο ή όχι | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εξετάζεται αν το υλικό Χαϊκάλη είναι παράνομο ή όχι

21:38 | 19/12/14
Εξετάζεται αν το υλικό Χαϊκάλη είναι παράνομο ή όχι

Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει αν το οπτικοακουστικό υλικό που έχει κατατεθεί από τους ΑΝΕΛ είναι παράνομο, αφού υπάρχει σχετική νομολογία του Αρείου Πάγου

Σοβαρά εξετάζουν το ενδεχόμεβν οι αρχές να χρησιμοποιηθεί το οπτικοακουςτικό υλικό που προσκόμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαικάλης, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κριθεί "παράνομο".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο "τραπέζι" έχει πέσει η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία  μπορεί να γίνει χρήση ανάλογου υλικού εφόσον αφορά ενδεχόμενη διάπραξη δωροδοκίας κρατικού λειτουργού. Αυτή την αποπφαση εχει επικαλεστεί από το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμένος προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρο το υλικό.

Σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο που έχει κατονομαστεί από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εξεταστεί, πιθανότατα στην Ασφάλεια, με την ιδιότητα του υπόπτου.

Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το απόγευμα οι πληροφορίες ήταν αντικρουόμενες δημιουργώντας ένα θολό τοπίο γύρω από την υπόθεση. Αρμόδιες πηγές, έλεγαν ότι το χρονικό διάστημα που θα καταθέσει  το πρόσωπο κλειδί παραμένει άγνωστο και θα κριθεί από τος αρμόδιες αρχές.

Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα το συγκεκριμένο πρόσωπο να εμφανιστεί αυτοβούλως για να καταθέσει καθώς ήδη έχει δηλώσει πως έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών