Σώα έξι ατόμα απο την Ηλεία που επέβαιναν στο Norman Atlantic - Αγωνία για ένα άτομο που δεν έχει εντοπιστεί | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σώα έξι ατόμα απο την Ηλεία που επέβαιναν στο Norman Atlantic - Αγωνία για ένα άτομο που δεν έχει εντοπιστεί

11:47 | 30/12/14
Σώα έξι ατόμα απο την Ηλεία που επέβαιναν στο Norman Atlantic - Αγωνία για ένα άτομο που δεν έχει εντοπιστεί

Ο Παναγιώτης Κουμουκέλης από την Αμαλιάδα και η σύζυγός του Βαρβάρα Λέφα, ο Χάρης Λυκοτόμαρος επίσης από την Αμαλιάδα, ο Θανάσης Φερμαντζής από τη Ροβιάτα, η Ρεγγίνα Θεοφίλη από την Αμαλιάδα και ο Βρετανός σύζυγός της και ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος από την Αμαλιάδα, λοστρόμος στο πλοίο, έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την κόλαση

Τα μάτια όλων είναι, όμως, ακόμα στραμμένα στο Norman Atlantic, καθώς μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχαν πληροφορίες για τον Μάριο Θεοδωρόπουλο που κατάγεται από ην Παλαιοβαρβάσαινα και μένει με την οικογένειά του στην Πάτρα.

Ελπίδα και προσευχές όλων μας είναι να βγει και αυτός σώος από τον εφιάλτη, μαζί με τους υπόλοιπους αγνοούμενους.

Από τους πρώτους που διασώθηκαν ήταν ο Θανάσης Φερμαντζής, μεταφέρθηκε στην Ιταλία, απ' όπου αναμένεται να επιστρέψει αεροπορικώς.

Η Βαρβάρα Λέφα βγήκε προχθές το βράδυ. Ακολούθησαν χθες το πρωί, η Ρεγγίνα Θεοφίλη με τον Βρετανό σύζυγό της Nick Channing- Williams.

Χθες το μεσημέρι βγήκαν σώοι ο Χάρης Λυκοτόμαρος, ο Παναγιώτης Κουμουκέλης και ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος.

Χθες το βράδυ, μαζί με άλλους διασωθέντες, έφθασαν στην Ηγουμενίτσα η Βαρβάρα Λέφα με το σύζυγό της Παναγιώτη Κουμουκέλη. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πλοίο Minoan Lines με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

Όλοι οι διασωθέντες είναι καλά και αναμένεται σύντομα να φτάσουν στα σπίτια τους, στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών