Για ακροδεξιά ρητορική κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Για ακροδεξιά ρητορική κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό

15:04 | 5/1/15
Για ακροδεξιά ρητορική κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό

Απαντώντας στη δήλωση του πρωθυπουργού από τον φράχτη του Έβρου, η Κουμουνδούρου καλεί τον κ. Σαμαρά να διαβάσει τις θέσεις της για το μεταναστευτικό

Έντονη είναι η κριτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά το πρωί της Δευτέρας από τις Καστανιές Έβρου, σχετικά με το φράχτη στα σύνορα της χώρας.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε "να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών"! Η Κουμουνδούρου καλεί τέλος τον κ. Σαμαρά να διαβάσει τις θέσεις του κόμματος για το θέμα "και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα"!

Διαβάστε όλο το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

"Πιστός στην ακροδεξιά του ρητορική, ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε τους μετανάστες για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών, έχει το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική απουσία μιας ολοκληρωμένης και ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αντί ο κ. Σαμαράς να φωτογραφίζεται δίπλα σε φράχτες, περιμένουμε να διαβάσει τις θέσεις μας για το ζήτημα και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα".

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών